SERVEI COMPARTIT:

limitada a 10 places

No disponible temporalment. *

SERVEI EXCLUSIU:

130€

limitada a 10 places

En cas de contractar el servei compartit, oferirem aquesta experiència fins a completar un màxim de 10 places, ja que les característiques d’aquesta sortida ens permeten garantir una atenció personalitzada al llarg de tot el viatge. 

(*) Per tal de garantir la seguretat, en la temporada d’estiu 2020 no s’oferiran serveis compartits.

L’experiència inclou:

VISITES

Cadaqués des del mar

ACTIVITATS

SOL

BANY (breu)

SERVEIS

BEGUDES FREDES

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ:

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida en la modalitat compartida si no hi ha un mínim de 4 places contractades. 

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida per qüestions tècniques o en cas que les condicions meteorològiques impedeixin la navegació.

Si es produeix alguna de les situacions anteriors s’oferirà al client una alternativa d’horari i tarifa. En cas de no trobar cap opció que s’ajusti a les seves necessitats, s’abonarà l’import de l’experiència contractada.

Comencem l’excursió des de la badia de Cadaqués. Embarquem a la nostra barca, la Cala Culip, des de la riba del poble, sota l’atenta mirada de la Casa Blaua, l’edifici residencial d’estil modernista que juntament amb els carrerons que l’envolten ja forma part del patrimoni cadaquesenc. 

Un cop a bord ens dirigim al final de la badia vorejant la costa, tot contemplant el meravellós conjunt arquitectònic d’edificacions blanques abocades al mar coronades per l’església de Santa Maria. Alguns dels racons més emblemàtics d’aquesta vila només es poden apreciar des del mar, i aquest nou punt de vista és el que us oferim des de Cadaqués Charter.

Arribem a la cala de Sa Sabolla, des d’on podem gaudir d’una meravellosa panoràmica de Cadaqués. Fondegem en aquest racó tan emblemàtic i contemplem els penya-segats de pissarra que s’alcen sobre la nostra posició i ens resguarden del vent. Tenim l’opció de prendre un bany sota el far de Cala Nans situat a la mateixa cala.

De tornada naveguem prop d’Es Cucurucuc, la roca característica del paisatge marítim del poble. Voregem la costa descobrint nous racons fins atracar novament a la riba. Un cop en terra, ens acomiadem desitjant que l’experiència viscuda sigui memorable. 

Encara teniu tot un dia per davant al poble de Cadaqués que, després d’un matí al mar, ja veureu des d’una nova perspectiva.

  • 1h 30'

5.45 – 7.15 h