Et presentem es nostru equip

El patró

L’Eduard és el nostre patró. Disposa de totes les titulacions nàutiques necessàries per patronejar la nostra embarcació i també és bus professional. 

És un apassionat del mar, coneix cada racó del Cap de Creus i gaudeix compartint els seus coneixements amb els altres. Treballar al mar el fa feliç i això ho transmet en cada sortida del Cadaqués Charter.

barca cadaques charter _ proa

L'embarcació

La Cala Culip és un Gran Noray 30, un model robust, fiable i molt mariner que disposa d’una coberta àmplia i comfortable amb una capacitat de 12 places. 

Va ser dissenyada per l’enginyer naval Javier Visiers i construïda a les drassanes Lepanto l’any 1974. Es tracta d’una embarcació feta gairebé artesanalment, amb un gruix de casc d’aproximadament 3 cm que la fa molt resistent. 

Pel que fa les dimensions, la barca mesura 9,35 m d’eslora i 3 m de mànega. Navega amb dos motors Perkins i ofereix una velocitat de creuer de 10 nusos.

El vaixell disposa de dos habitacles que allotgen 5 lliteres en total. Per tal d’oferir el millor servei, ha estat equipat amb bancs comfortables, neveres, dutxa d’aigua dolça, lavabo i inodor.

Són molts els motius pels quals des de Cadaqués Charter confiem en aquest model d’embarcació: 

       – Facilita la maniobra d’atracament a la riba i als molls de Cadaqués i ens evita la necessitat d’embarcacions auxiliars. 

       – Això es tradueix en un estalvi de temps a l’hora d’embarcar i desembarcar els passatgers, que poden estar més estona fora del port.

       – La seva eslora fa que tota la costa del Cap de Creus ens sigui accessible.

       – La seva mànega ens permet fer tot això sense renunciar a la comoditat d’una coberta àmplia. 

       – Els dos habitacles i el seu equipament la converteixen en una nau amb tots els serveis necessaris per gaudir d’un dia al mar.