Et presentem es nostru equip

El patró

L’Eduard és el nostre patró. Disposa de totes les titulacions nàutiques necessàries per patronejar la nostra embarcació i també és bus professional. 

És un apassionat del mar, coneix cada racó del Cap de Creus i gaudeix compartint els seus coneixements amb els altres. Treballar al mar el fa feliç i això ho transmet en cada sortida del Cadaqués Charter.

barca cadaques charter _ proa

L'embarcació

La Cala Culip és un Gran Noray 30, un model robust, fiable i molt mariner que disposa d’una coberta àmplia i comfortable amb una capacitat de 12 places. 

Va ser dissenyada per l’enginyer naval Javier Visiers i construïda a les drassanes Lepanto l’any 1974. Es tracta d’una embarcació feta gairebé artesanalment, amb un gruix de casc d’aproximadament 3 cm que la fa molt resistent. 

Pel que fa les dimensions, la barca mesura 9,35 m d’eslora i 3 m de mànega. Navega amb dos motors Perkins i ofereix una velocitat de creuer de 10 nusos.

El vaixell disposa de dos habitacles que allotgen 5 lliteres en total. Per tal d’oferir el millor servei, ha estat equipat amb bancs comfortables, neveres, dutxa d’aigua dolça, lavabo i inodor.

Són molts els motius pels quals des de Cadaqués Charter confiem en aquest model d’embarcació: 

       – Facilita la maniobra d’atracament a la riba i als molls de Cadaqués i ens evita la necessitat d’embarcacions auxiliars. 

       – Això es tradueix en un estalvi de temps a l’hora d’embarcar i desembarcar els passatgers, que poden estar més estona fora del port.

       – La seva eslora fa que tota la costa del Cap de Creus ens sigui accessible.

       – La seva mànega ens permet fer tot això sense renunciar a la comoditat d’una coberta àmplia. 

       – Els dos habitacles i el seu equipament la converteixen en una nau amb tots els serveis necessaris per gaudir d’un dia al mar.

Sobre nosaltres

Cadaqués Charter és un servei de charter nàutic al Parc Natural del Cap de Creus en la modalitat de lloguer d’embarcació amb patró. 

Ens adaptem a tu

Oferim un ampli ventall d’opcions perquè gaudeixis d’una experiència adaptada a les teves necessitats.

Contacte

(+34) 696 18 92 29           info@cadaquescharter.com