Els serveis de Cadaqués Charter es contracten, preferentment, des de la nostra secció Botiga que trobaràs en aquesta web. Si ho prefereixes, també ens pots trucar per telèfon i t’explicarem com fer-ho.

Si has contactat una experiència Cadaqués Charter i et sorgeix algun imprevist, et retornarem els diners de la reserva sempre i quan ens ho diguis amb 3 dies d’antelació.

Per motius de capacitat de la nostra embarcació, no reservem places si no s’efectua el pagament corresponent a la reserva. Si voleu gaudir d’una experiència Cadaqués Charter en grup, us recomanem que reserveu la data i franja horària per garantir la disponibilitat del servei.

Si es tracta d’un pla d’última hora i no has reservat prèviament, ens pots trucar unes hores abans de la sortida i et direm si encara tenim disponibilitat en el servei que vols contractar.

No podem saber del cert el temps que farà el dia en què reserves una de les nostres experiències. Si no hi ha bona previsió en l’estat del mar o si es preveu pluja, nosaltres serem els primers que cancel·larem la sortida per motius de seguretat i/o comfortabilitat en el trajecte. 

D’altra banda, si l’estat del mar és bo i no es preveuen precipitacions, considerarem que podem donar el servei independentment que el dia sigui més o menys ensolellat. Si has contractat una experiència completa de 6 hores i veiem que el dia no acompanya, tens l’opció d’escurçar-la a 3 i completar les altres 3 un dia amb més sol.

Paga i senyal per a la reserva: Si reserves on-line des d’aquest web et demanarem que realitzis una transferència bancària a un número de compte que t’enviarem per correu electrònic. Si ens truques o si ens trobes en persona a la Riba d’es Poal, pots triar entre pagar en efectiu, amb targeta de crèdit o amb el mateix sistema de transferència bancària anterior.

Pagament final: el pagament de l’import restant s’efectua minuts abans del servei i es pot fer en efectiu o mitjançant targeta de crèdit.

Si veniu en grup us recomanem que contracteu una sortida en la modalitat de servei exclusiu. D’aquesta manera, sabeu que podeu ser fins a 10 persones i, si falla o es suma algú, l’import no canvia. D’altra banda, gaudireu d’un ambient més íntim i us podrem oferir una experiència més personalitzada.