SERVEI COMPARTIT:

17€

limitada a 10 places

SERVEI EXCLUSIU:

110€

limitada a 10 places

En cas de contractar el servei compartit, oferirem aquesta experiència fins a completar un màxim de 10 places, ja que les característiques d’aquesta sortida ens permeten garantir una atenció personalitzada al llarg de tot el viatge.  

L’experiència inclou:

VISITES

Cadaqués des del mar

Port Lligat Dalinià

ACTIVITATS

SOL

BANY (breu)

SERVEIS

BEGUDES FREDES

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ:

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida en la modalitat compartida si no hi ha un mínim de 4 places contractades. 

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida per qüestions tècniques o en cas que les condicions meteorològiques impedeixin la navegació.

Si es produeix alguna de les situacions anteriors s’oferirà al client una alternativa d’horari i tarifa. En cas de no trobar cap opció que s’ajusti a les seves necessitats, s’abonarà l’import de l’experiència contractada.

Comencem l’excursió des de la badia de Cadaqués. Embarquem a la nostra barca, la Cala Culip, des de la riba del poble, sota l’atenta mirada de la Casa Blaua, l’edifici residencial d’estil modernista que juntament amb els carrerons que l’envolten ja forma part del patrimoni cadaquesenc. 

Un cop a bord ens dirigim al final de la badia vorejant la costa, tot contemplant el meravellós conjunt arquitectònic d’edificacions blanques abocades al mar coronades per l’església de Santa Maria. Alguns dels racons més emblemàtics d’aquesta vila només es poden apreciar des del mar, i aquest nou punt de vista és el que us oferim des de Cadaqués Charter.

A continuació visitem l’espectacular badia de Port Lligat. Entrem en aquest port natural fins arribar davant de la casa de Salvador Dalí i de seguida entenem per què el geni va decidir convertir aquell conjunt de barraques en la seva llar, la més surrealista de la història. Però l’espectacle no es limita a la seva arquitectura, sinó que s’estén per tota la badia. Muntanyes aterrassades que arriben fins al mar i una illa, la de Port Lligat, que guarda la seva pròpia història.

De tornada a Cadaqués, sabem que hem arribat a la badia quan contemplem Es Cucurucuc, la roca característica del paisatge marítim del poble. Voregem la costa descobrint nous racons fins atracar novament a la riba. Un cop en terra, ens despedim desitjant que hagueu tingut una experiència memorable. 

  • 1h 30'

9.00 – 10.30 h

19.30 – 21.00 h