SERVEI COMPARTIT:

limitada a 8 places

No disponible temporalment. *

SERVEI EXCLUSIU:

360€

limitada a 10 places

En cas de contractar el servei compartit, només oferirem aquesta experiència fins a completar un màxim de 8 places.

D’aquesta manera podem garantir una atenció personalitzada, privacitat i tranquil·litat al llarg de tot el viatge.

(*) Per tal de garantir la seguretat, en la temporada d’estiu 2020 no s’oferiran serveis compartits. 

L’experiència inclou:

VISITES

Parc Natural del Cap de Creus

Cadaqués des del mar

ACTIVITATS

SNORKEL

BANY I SOL

SERVEIS

MATERIAL DE SNORKEL

CARREGADOR DE BATERIES

EQUIP DE SO

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ:

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida en la modalitat compartida si no hi ha un mínim de 6 places contractades. 

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida per qüestions tècniques o en cas que les condicions meteorològiques impedeixin la navegació.

Si es produeix alguna de les situacions anteriors s’oferirà al client una alternativa d’horari i tarifa. En cas de no trobar cap opció que s’ajusti a les seves necessitats, s’abonarà l’import de l’experiència contractada.

Comencem l’excursió des de la badia de Cadaqués. Embarquem a la nostra barca, la Cala Culip, des de la riba del poble, sota l’atenta mirada de la Casa Blaua, l’edifici residencial d’estil modernista que juntament amb els carrerons que l’envolten ja forma part del patrimoni cadaquesenc. 

Un cop a bord ens dirigim al final de la badia vorejant la costa, tot contemplant el meravellós conjunt arquitectònic d’edificacions blanques abocades al mar coronades per l’església de Santa Maria. Alguns dels racons més emblemàtics d’aquesta vila només es poden apreciar des del mar, i aquest nou punt de vista és el que us oferim des de Cadaqués Charter.

Naveguem per les cales del Cap de Creus, visitant-ne les més emblemàtiques. Podem gaudir d’un bon bany de mar i sol en aquelles cales on el considerem més oportú segons els interessos del client, l’ocupació i les condicions meteorològiques. 

Si has escollit aquesta experiència disposes de temps suficient per fer snorkel i descobrir la fauna i la flora del Parc Natural del Cap de Creus, d’una riquesa reconeguda a nivell mundial. A més a més, entre bany i bany gaudim d’un petit aperitiu a càrrec de Cadaqués Charter. 

De tornada a Cadaqués, sabem que hem arribat a la badia quan contemplem Es Cucurucuc, la roca característica del paisatge marítim del poble. Voregem la costa descobrint nous racons fins atracar novament a la riba. Un cop en terra, ens acomiadem desitjant que l’experiència hagi estat memorable. 

  • 4h

10.00 – 14.00 h

15.00 – 19.00 h