SERVEI COMPARTIT:

limitada a 10 places

No disponible temporalment. *

SERVEI EXCLUSIU:

240€

limitada a 10 places

En cas de contractar el servei compartit, oferirem aquesta experiència fins a completar un màxim de 10 places, ja que les característiques d’aquesta sortida ens permeten garantir una atenció personalitzada al llarg de tot el viatge.

(*)  Per tal de garantir la seguretat, en la temporada d’estiu 2020 no s’oferiran serveis compartits.

L’experiència inclou:

VISITES

Port Lligat Dalinià

ACTIVITATS

BANY DE NIT

SERVEIS

CARREGADOR DE BATERIES

EQUIP DE SO

BEGUDES FRESQUES

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ:

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida en la modalitat compartida si no hi ha un mínim de 5 places contractades. 

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida per qüestions tècniques o en cas que les condicions meteorològiques impedeixin la navegació.

Si es produeix alguna de les situacions anteriors s’oferirà al client una alternativa d’horari i tarifa. En cas de no trobar cap opció que s’ajusti a les seves necessitats, s’abonarà l’import de l’experiència contractada.

El sopar al Racó d’en Dani no s’inclou al preu. 

L’experiència inclou una beguda de comiat a bord.

Sortim des de la badia de Cadaqués. Embarquem a la nostra embarcació des de la riba d’es Poal, sota la Casa Blaua. Un cop a bord ens dirigim al final de la badia vorejant la costa, tot contemplant el meravellós conjunt d’edificacions abocades al mar coronades per l’església de Santa Maria il·luminada.

Naveguem fins a la badia de Port Lligat. Entrem en aquest port natural fins arribar davant de la casa de Salvador Dalí i de seguida entenem per què el geni va decidir convertir aquell conjunt de barraques en la seva llar, la més surrealista de la història. 

Atraquem en el moll i ens dirigim al restaurant on podem gaudir d’un típic sopar* de cuina mediterrània. Havent sopat, tenim temps de fer una petita excursió per la zona abans d’embarcar de nou.  

De tornada a Cadaqués, sabem que hem arribat a la badia quan contemplem Es Cucurucuc, la roca característica del paisatge marítim del poble. Arribem fins a la cala de Sa Sabolla des d’on divisem una panoràmica del poble de nit mentre ens il·lumina el far de Cala Nans.

Per acabar la nit, prenem una copa de comiat mentre voregem la costa descobrint nous racons fins atracar novament a la riba. Un cop en terra, ens despedim desitjant que hagueu tingut una nit memorable.

 

 

                                                                                                                           (*) Import del sopar no inclòs

  • 3h

21.30 – 00.30 h