SERVEI EXCLUSIU:

250€

limitada a 3 places

L’experiència inclou:

VISITES

Cadaqués des del mar

Port Lligat Dalinià

ACTIVITATS

BANY

SERVEIS

MATERIAL DE SNORKEL

CARREGADOR DE BATERIES

EQUIP DE SO

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ:

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida en la modalitat compartida si no hi ha un mínim de 4 places contractades. 

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida per qüestions tècniques o en cas que les condicions meteorològiques impedeixin la navegació.

Si es produeix alguna de les situacions anteriors s’oferirà al client una alternativa d’horari i tarifa. En cas de no trobar cap opció que s’ajusti a les seves necessitats, s’abonarà l’import de l’experiència contractada.

Sortim a mig matí i tornem ben entrada la tarda, passant tot un dia al mar. 

Comencem l’excursió des de la badia de Cadaqués. Embarquem a la nostra barca, la Cala Culip, des de la riba del poble, sota l’atenta mirada de la Casa Blaua, l’edifici residencial d’estil modernista que juntament amb els carrerons que l’envolten ja forma part del patrimoni cadaquesenc. 

Un cop a bord ens dirigim al final de la badia vorejant la costa, tot contemplant el meravellós conjunt arquitectònic d’edificacions blanques abocades al mar coronades per l’església de Santa Maria. Alguns dels racons més emblemàtics d’aquesta vila només es poden apreciar des del mar, i aquest nou punt de vista és el que us oferim des de Cadaqués Charter.

Naveguem per les cales del Cap de Creus, visitant-ne les més emblemàtiques. Podem gaudir d’un bon bany de mar i sol en aquelles cales on el considerem més oportú segons els interessos del client, l’ocupació i les condicions meteorològiques. Entre bany i bany gaudim d’un aperitiu a càrrec de Cadaqués Charter.

Si has escollit l’experiència completa disposes de temps suficient per gaudir de la varietat d’esports aquàtics que et proposem. Pots practicar paddle surf i remar mentre contemples el joc de blaus que es combinen al fons d’un mar d’aigua transparent. També pots vorejar les roques fent snorkel i descobrir la fauna i la flora del Parc Natural del Cap de Creus, d’una riquesa reconeguda a nivell mundial. 

El dinar es fa a bord i el porteu vosaltres. Us facilitem l’espai necessari per desar els aliments durant el viatge, garantint-ne una bona conservació. Si no voleu carregar el beure, disposem de begudes fresques a un preu raonable. La idea és garantir un bon servei sense renunciar al tracte personalitzat. Si teniu alguna altra demanda, ens la podeu adreçar. Sentiu-vos com a casa!

Després d’una estona de relax, havent dinat realitzem una nova passejada per diferents cales. La llum de la tarda ens permet contemplar un paisatge diferent, menys inhòspit i més càlid, però sempre abrupte i sorprenent.

Ens queda una de les visites més esperades: l’espectacular badia de Port Lligat. Entrem en aquest port natural fins arribar davant de la casa de Salvador Dalí i de seguida entenem per què el geni va decidir convertir aquell conjunt de barraques en la seva llar, la més surrealista de la història. Però l’espectacle no es limita a la seva arquitectura, sinó que s’estén per tota la badia. Muntanyes aterrassades que arriben fins al mar i una illa, la de Port Lligat, que guarda la seva pròpia història.

De tornada a Cadaqués, sabem que hem arribat a la badia quan contemplem Es Cucurucuc, la roca característica del paisatge marítim del poble. Voregem la costa descobrint nous racons fins atracar novament a la riba. Un cop en terra, ens despedim desitjant que hagueu tingut una jornada memorable. 

Encara sou a temps de gaudir d’un vespre al poble de Cadaqués, que després d’un dia al mar ja veureu des d’una nova perspectiva.

  • 12h

22.00 – 10.00 h