SERVEI EXCLUSIU:

180€

limitada a 10 places

L’experiència inclou:

VISITES

Cadaqués des del mar

Far de Cala Nans

ACTIVITATS

BANY DE NIT

SERVEIS

CARREGADOR DE BATERIES

EQUIP DE SO

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ:

Cadaqués Charter es reserva el dret de cancel·lar la sortida per qüestions tècniques o en cas que les condicions meteorològiques impedeixin la navegació.

Si es produeix alguna de les situacions anteriors s’oferirà al client una alternativa d’horari i tarifa. En cas de no trobar cap opció que s’ajusti a les seves necessitats, s’abonarà l’import de l’experiència contractada.

Sortim des de la badia de Cadaqués. Embarquem a la nostra barca, la Cala Culip, des de la riba d’es Poal, sota la Casa Blaua, Un cop a bord ens dirigim al final de la badia vorejant la costa, tot contemplant el meravellós conjunt d’edificacions abocades al mar coronades per l’església de Santa Maria il·luminada. 

Arribem a la cala de Sa Sabolla, des d’on podem gaudir d’una meravellosa panoràmica de Cadaqués de nit. Fondegem en aquest racó tan emblemàtic. Contemplem els penya-segats de pissarra que s’alcen sobre la nostra posició i ens resguarden del vent per poder prendre un bany sota les estrelles i el far de Cala Nans. 

Tenim equip de so per ambientar la vostra estada amb fil musical i us convidem a una copa. Apart, disposem de servei de begudes fredes al llarg de tota l’estada i, si ho desitgeu, portar alguna cosa per menjar.

De tornada contemplem Es Cucurucuc, la roca característica del paisatge marítim del poble. Voregem la costa descobrint nous racons fins atracar novament a la riba. Un cop en terra, ens despedim desitjant que hagueu tingut una experiència memorable.

  • 2h

22.00 – 00.00h